30 de zile drept de retur

Dacă, din orice motiv, nu ești în totalitate mulțumit de un produs pe care l-ai cumpărat, poti să îl returnezi sau să îl schimbi fără nicio problemă în termen de 30 zile calendaristice din momentul în care ți-a fost livrat de către curier.

 

Cum poți returna un produs cumpărat?

În cazul returnării unui produs ne puteți suna la numărul de telefon 0747 338 789 sau ne trimiteți o cerere la adresa de e-mail contact@tetrax.com.ro care să conțină următoarele informații: nume, prenume, contul în care să iți fie livrați banii, motivul returnării, numar factură.

Ce condiții trebuie să îndeplinească produsul:

–    Poți să returnezi orice produs în termen de 30 de zile calendaristice din momentul în care ți-a fost livrat de către curier.
–    Cand îl returnezi, produsul trebuie să fie în aceeași stare în care l-ai primit, ambalajul să nu fie deteriorat sau incomplet, să nu prezinte zgârieturi sau rupturi. Este necesar sa fie însoțit de eticheta inițială și în ambalajul original.

 

Cum poți schimba un produs cumpărat? 

În cazul schimbării unui produs ne puteți suna la numărul de telefon 0747 338 789 sau ne trimiteți o cerere la adresa de e-mail contact@tetrax.com.ro care să conțină următoarele  informatii: nume, prenume, cu ce produs dorești să schimbi produsul deja achiziționat, adresa de livrare, adresa de e-mail, număr de telefon, motivul pentru care se cere schimbarea produsului.

Ce condiții trebuie să îndeplinească produsul:

–    Poți să schimbi orice produs în termen de 30 de zile calendaristice din momentul în care ți-a fost livrat de către curier.
–    Când îl schimbi, produsul trebuie sa fie în aceeași stare în care l-ai primit, ambalajul să nu fie deteriorat sau incomplet, să nu prezinte zgârieturi sau rupturi. Este necesar să fie însoțit de eticheta inițială și în ambalajul original.

cum returnezi produsul